Rólunk

Ga-Med története

A Ga-Med Kft. 1992-ben alakult, elektronikus orvosi műszerek és egyszer használatos eszközök forgalmazásával foglalkozó 100%-ban magyar magántulajdonú családi vállalkozás. Tevékenységünkkel szeretnénk hozzájárulni a hazai orvosi ellátás színvonalának emeléséhez, illetve az ehhez szükséges technikai háttér megteremtéséhez.


Eredményességünket és elismertségünket, a több mint 25 éves minőségi szolgáltatásunk, megbízhatóságunk, rugalmas hozzáállásunk, valamint a minőségirányítás eszközeivel kívántuk fokozni, ezért tevékenységünket MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő szabályozott és dokumentált minőségirányítási rendszer alatt végezzük. Minőségirányítási rendszerünk kialakításánál a törvényi szabályozásnak való megfelelőséget alapfeltételnek tekintettük.


Cégünk folyamatosan fejlődik, mind a gyártók, mind a forgalmazott termékek tekintetében. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a termékek fejlődését, fejlesztését és igyekszünk a lehető legmodernebb termékekkel és eljárásokkal megismertetni felhasználóinkat és bővíteni kínálatunkat.


Irodánk és raktárunk Budapesten található a XIV. kerületben. A folyamatosan ellátás biztosítása érdekében nagy mennyiségű árukészletet tartunk raktáron.


Társaságunk Ügyvezetője a minőségügy iránti elkötelezettséget tükröző vezetési filozófiával, a szükséges erőforrások biztosításával és munkatársainak a folyamatainkba történő teljes mértékű bevonásával biztosítja szolgáltatásunk teljesítésének minőségét.


Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Keressen minket bizalommal, Ga-Med Kft.
© 2017 Minden jog fenntartva! Ga Med Kft.